INFORMASJON:
Abonner på nyhetsbrevet vårt

Her selges våre smitenger

Smiutstyr.no importerer smitenger direkte fra produsent. Vi kjøper tengene fra selskapet Blacksmith Tools company i Pakistan. I USA selges disse tengene under merket TomTongs.

Blacksmith Tools company lager sine tenger i AISI 8630 verktøystål, de har godt design og de har en utmerket finish på sine produkter. Vi har selv brukt disse tengene i flere år og har bare gode erfaringer med disse produktene.

Foruten Jumbotengene har alle modellene kuler i endene av skaftene for optimalt grep og mulighet til å feste en C innpå så tangen ikke "slipper taket." En slik C kan du fint smi selv.

Overflaten er kjemisk sortoksidert (eller brunert som det også kalles.)

Jumbotengene har ikke kulene i endene av skaftene. Jumbotengene er belagt med "non stick coating" som er en dyrere og noe glattere overflatebehandling.

Tengene er innsatt i preserveringsolje og pakket i separate poser for den beste beskyttelse.

I og med at tengene er smidd kan de ha noe variasjoner i dimensjon fra tang til tang. 

Om du ønsker å justere kjeften eller noe annet på din smitang kan du varme den opp og justere den forsiktig. Som alt annet som smis må dette gjøres med varsomhet. Merk: En slik operasjon gjøres for eget ansvar og tangens garanti vil bortfalle.

Smiutstyr.no vil ta inn resten av sortimentet til Blacksmith Tools company for smeder, samt at vi i samarbeid med produsent jobber med å utvikle nye produkter våre kunder vil få glede av, så følg med:-)